05/05/2022
w

Klaar voor de volgende stap?

Klik om verder te gaan

Ontdek onze totaal oplossing

Plan vandaag een afspraak

Het aanbod van SircleCreative

Digital Marketing

SircleCreative is opgezet als Digital Media House eind 2021. Maar wat is dat nou precies en wat kunnen jullie verwachten? Via deze weg neem ik jullie mee in de visie van SircleCreative en geef ik inzichten rondom de creatieve markt met tips, nieuwe ontwikkelingen en huidige trends. Via een reeks met blogs zal ik mijn kennis en visie delen rondom de creatieve branche.

 

Digital Media House

SircleCreative is een Digital Media House, wat betekent dat we de klant centraal zetten met allerlei digitale zaken. We zien een steeds groter groeiende vraag naar één vaste partner waar met projectmatig werken de digitale marketing zaken gebundeld kunnen worden. Met SircleCreative spelen we daar graag op in. Lees hieronder meer over onze primaire & secundaire diensten.

Webdesign

Wij bouwen visueel-georiënteerde websites met een strak oog voor detail. De websites worden vormgegeven in lijn met de huisstijl van het desbetreffende bedrijf. De focus ligt op de toepassing van video & fotografie (visual content) met een sterke technische fundering van de websites voor latere opschaling. Zo wordt er bij ieder webdesign voor gezorgd dat de websites snel laden en hoog presteren in Google Pagespeed.

Met een hoog-scorende website in een aantrekkelijk visueel ‘jasje’ zijn we er nog niet. De volgende stap is dat het doel van de website wordt bereikt. Meestal ligt dat doel bij het binnenhalen van leads (lead-gen marketing) en de uiteindelijke conversie van leads naar sales. Hier laten we graag onze expertise op los door een op maat gemaakt plan te creëren voor lead funneling en data automatisering. De websites zien er dus niet alleen mooi uit, we maken ze ook slim en doeltreffend. De vindbaarheid bij Google is hier onderdeel van.

Visual Content

In het huidige tijdperk waarin we leven, zoeken we liever naar een lust voor het oog dan een lap tekst. We kijken graag naar inspirerende of herkenbare beelden die onze aandacht vast houden waarmee een verhaal wordt overgebracht. Fotografie en video gaan veelal hand-in-hand en zijn nog nooit zo belangrijk geweest voor bedrijven bij het opbouwen van een merk.

Grafisch design

In samenwerking met één van onze partners hebben we de mogelijkheid om animaties en grafische designs te maken. We richten ons met de animaties voornamelijk op instructie- en/of uitlegvideo’s. Deze vorm van video kan heel sterk werken om iets op professionele maar toch ludieke wijze uit te leggen. In samenwerking met dit creatieve team ontwikkelen we ook logo’s, iconen en nog veel meer grafische designs.

 

Dit is een overzicht van onze primaire diensten. Op secundair niveau kunnen we ook ondersteuning bieden met bijvoorbeeld Copywrite, Facebook advertising en Google adwords.

Geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder naar aanleiding van een persoonlijk gesprek.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trends en handige digitale tips om te groeien.

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.