Project

Maud van Leyden

Schrijfster van het boek: ‘De Firmant’

‘Maud van Leyden verkeerde vele jaren in de wereld van olie en gas. Van binnenuit en toch als toeschouwer zag zij hoe het eraan toegaat. Ze zag ook hoe politiek en journalistiek worstelen met de materie. Je begrijpt het pas als je het snapt, vrij naar Cruijff, geldt hier bij uitstek. En andersom is het ook zo.’

SircleCreative heeft Maud van Leyden ondersteund bij de promotie van haar eerste boek: ‘De Firmant’. Daarnaast is een website gemaakt samen met visuele content die past bij de identiteit van de schrijfster.

Maud schrijft geregeld blogs en content voor social media waar SircleCreative haar bij begeleid en ontzorgt.

Client

Maud van Leyden

Category

MaudvanLeyden Mockup

Webdesign

Maud van Leyden was op zoek naar een frisse website waar de promotie van het boek duidelijk naar voren kon komen. Met behulp van de visuele content die we hebben ontwikkeld is er een bepaalde spannende sfeer gecreëerd. Een sfeer die ook sterk terugkomt in de schrijfstijl van Maud.

Op de website is een combinatie gemaakt van unieke gepersonaliseerde content, een strak visueel ontwerp, en blog-posting voor organische groei.

Bekijk hier de website.

Visual Content

Voor Instagram & Facebook is een korte versie gemaakt van de trailer voor een betaalde campagne. 

De trailer is 30 dagen lang gepromoot op de kanalen en heeft gezorgd voor een aanzienlijke boost van verkeer op de website. Er zijn ruim 30.000 mensen bereikt met de campagne.

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.