SircleCare

Hosting en onderhoud

Zodra uw website live is, is het niet alleen belangrijk om deze te beschermen tegen malware en hacks die uw site offline kunnen halen en uw positie in de zoekmachines kunnen beïnvloeden, maar het is ook belangrijk om de tools op de site up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat de site snel werkt en efficiënt. Ons hosting &  website onderhoudsplan: ‘SircleCare’ zal u helpen uw website te beschermen, wat een slimme en waardevolle investering in uw bedrijf is.

R

SircleCare

Via ons hosting en onderhoud plan, nemen wij de stress van al deze complexiteiten over. Zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en deze kan laten groeien.

Wat is er inbegrepen in het plan?

Premium Hosting

Hosting is de basis van uw website. Beveiliging, prestaties, optimalisatie en gebruiksgemak zijn er allemaal van afhankelijk. SircleCreative biedt premium hosting aan voor al onze klanten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Website Backups

Het consequent maken van een back-up van uw website is om vele redenen van cruciaal belang. Het belangrijkste is dat als de site hersteld moet worden, overgedragen of gedownload, wij externe back-ups en herstelpunten aanbieden voor alle klanten met SircleCare.

Updates

Net zoals een telefoon software-updates nodig heeft, moet ook uw website worden bijgewerkt. Verouderde plug-ins en website software zijn de belangrijkste oorzaak van website-hacks. Updates bevatten vaak beveiligingsverbeteringen die voorkomen dat sites misbruikt worden.

Monitoring & Security

Website monitoring ontdekken de prestatieproblemen van uw site te identificeren. Wij hebben speciale tools die het verkeer en de activiteit van de website monitoren, beschermen tegen mogelijke hacks en de “uptime” in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de site goed werkt.

Website Optimization

Websites moeten snel laden en goed presteren. Om snelheid te garanderen, moet alles in de website – bestanden, database en media – worden geoptimaliseerd. Met behulp van onze speciale tools houden wij de site geoptimaliseerd en soepel, samen met het opruimen van alle caching bestanden.

Premium Software

Bij SircleCare zit het bijkomende voordeel dat u kan mee profiteren van allerlei betaalde software oplossingen. Zoals o.a.: DIVI, WP Rocket, Zapier, Gravity Forms, Fathom en ook vele audio visuele oplossingen zoals: Artlist, Artgrid, Motion Array & Audiio. 

Strategy Sessions

Met meer dan 15 jaar commerciële ervaring weten wij wat er allemaal speelt binnen een bedrijf. SircleCreative kan ondersteuning bieden met betrekking tot strategie, nieuwe ideeën en we denken mee in ‘best practices’, die vervolgens geimplementeerd kunnen worden op de site. 

Analytics & Reporting

U hoeft niet te proberen vast te stellen wat er met uw site aan de hand is. Dit verzorgen wij met uitgebreide rapportage. Per maand ontvangt u een automatische gegenereerd rapport met alle website statistieken. Per kwartaal ontvangt u een rapport met strategisch advies.

Voorkom problemen en laat u volledig ontzorgen door experts

Eliza Vastgoed

Wat is het risico als mijn website niet wordt onderhouden?

Website hack

Als uw website niet wordt onderhouden en beveiligd, is het geen kwestie van “of” maar “wanneer” een hack zal plaatsvinden.

Matige prestatie

Als uw website niet is geoptimaliseerd, presteert en laadt deze langzamer naarmate de tijd vordert en dit van invloed is op conversies en verkopen.

Geen backups

Als er niet consequent een back-up van uw website wordt gemaakt, kunt u de inhoud en voortgang van uw website volledig verliezen wanneer er een inbreuk plaatsvindt.

SEO implicaties

Als uw website niet wordt onderhouden en geoptimaliseerd, ziet Google dit ook en zakt u automatisch in de ranking

Legitimiteit

Als uw website opvallende problemen heeft, zoals SSL-certificaat die niet meer actief is of meldingen van een onbeveiligde verbinding, heeft dit invloed op het verkeer en de legitimiteit van het merk.

"It's all on you"

Door uw website niet maandelijks te laten verzorgen, is alles wat we in ons plan behandelen voor uw rekening en kost het u in tools, tijd en onnodige stress.

Geen zorgen wij hebben de oplossing!

SircleLite

Get started!

€ 39,95 p/m

✔ Domein registratie
✔ Standaard hosting
✔ Standaard software
✔ Maandelijkse backups
✔ Maandelijkse updates
✔ Standaard beveiliging
✔ Maandelijkse statistieken

SircleCare

Time to grow!

€ 69,95 p/m

✔ Domein registratie
✔ Premium hosting
✔ Premium software
✔ Dagelijkse backups
✔ Dagelijkse updates
✔ Premium beveiliging
✔ Premium spam filter
✔ Uptime monitor (24/7)
✔ 1 uur ondersteuning p/m (t.w.v. 90,-)
✔ Maandelijkse website statistieken
✔ Kwartaal rapport met strategisch advies

SirclePLUS

(E-Comm) | Full power!

€ 149,95 p/m

✔ Domein registratie
✔ Super fast hosting
✔ Premium software
✔ Dagelijkse backups
✔ Dagelijkse updates
✔ Premium beveilging
✔ Premium spam filter
✔ Uptime monitor (24/7)
✔ 2 uur ondersteuning p/m (t.w.v. 180,-)
✔ Maandelijkse website statsitieken
✔ Kwartaal rapport met strategisch advies

Priority Support Time

Bij SircleCare en SirclePlus krijgt u voorrangsondersteuning. We stellen 1-2 uur support time per maand beschikbaar voor het maken van klein onderhoud aan de voor- of achterkant van de website. Deze tijd kan naar wens worden ingevuld voor doorlopende updates, toevoegingen of wijzigingen van de website.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor SircleCare?

Bij SircleCare werken we samen met Siteground, een van de snelste en betrouwbaarste hosting providers van het moment. Het is speciaal ontwikkeld voor WordPress en wij ontzorgen het gehele technische proces. De beste plugins zoals DIVI, Divi Pixel, Zapier, Gravity forms & Fathom Analytics zijn inclusief bij het lidmaatschap. Los kost dit rond de 750,- euro per jaar.
Daarnaast zorgt SircleCreative voor constante updates van alle online tools, zoals de plugins en themas. De site wordt constant beveiligd en alle mogelijke hackers of spammers houden we buiten de deur. Met het niet updaten van de site, onstaat de grootste kwetsbaarheid voor hacken. Verder ontvangt u met een lidmaatschap bij SircleCare 1 uur gratis ondersteuning per maand (t.w.v. 90,- euro p.m).

Ik heb zelf al een hosting provider, kan ik niet gewoon blijven waar ik zit?

Het is zeker mogelijk om te blijven, echter kan SircleCreative dan niet de beste snelheid en veiligheid garanderen voor de nieuwe website.

Bij het bouwen van de nieuwe website zorgt SircleCreative voor een soepele en snelle IT verhuizing. Hiervoor hoeft u niks te doen.

Wat gebeurt er als ik niet kies voor SircleCare?

Op het moment dat u niet kiest voor SircleCare kan er veel mis gaan. Lees hieronder een aantal belangrijke voorbeelden:

– De website wordt niet ge-update wat kan leiden tot een tragere website, falende plugins en uiteindelijk een daling in de vindbaarheid bij Google.

– Op de website zijn veel geinstalleerde onderdelen die snel verouderen, zoals plugins, themes etc. Als deze niet op tijd worden ge-update, dan raakt de website snel kwetsbaarder voor hackers. Dit is de #1 reden dat websites worden gehackt.

– Er zijn geen backups of herstel momenten wanneer de website wordt gehacked. Hierbij ligt het risico dat je dan alle content, pagina’s, de gehele site structuur en de Google ranking kwijt raakt. Ook ontvangt u geen rapport per kwartaal van onder andere de Google statistieken.

– U heeft geen vast aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken met betrekking tot aanpassingen, updates en/of andere issues. Daarvoor moet u dan bij uw host terecht, die veelal in het Engels via de mail of chat beschikbaar zijn tegenwoordig. Dit kan een zeer frustrerend proces zijn.

Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare?

Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare. Dit verloopt volledig kosteloos.

Als ik niet gebruik maak van de support time. Kan ik die dan meenemen naar de volgende maand?

Nee dat kan niet. De tijd is gebonden per maand en komt dan ook te vervallen als er geen gebruik van wordt gemaakt.

Wat gebeurt er als ik over de tijd heen ga van het inbegrepen support time?

We proberen altijd de updates zo snel mogelijk uit te voeren zodat verdere kosten worden bespaard. Zijn er toch meer uren nodig voor de werkzaamheden dan wordt er eerst overlegd en een begroting gemaakt van de geschatte uren met het uurtarief van 90,- euro.

Klaar voor de volgende stap?

Plan vandaag een gesprek

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.