SircleLite

Lite hosting & onderhoud

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor SircleLite?

Bij SircleLite werken we samen met Siteground, een van de snelste en betrouwbaarste hosting providers van het moment. Het is speciaal ontwikkeld voor WordPress en wij ontzorgen het gehele technische proces. De beste plugins zoals DIVI & Gravity forms zijn inclusief bij het lidmaatschap. Los kost dit rond de 500,- euro per jaar.
Daarnaast zorgt SircleCreative voor constante updates van alle online tools, zoals de plugins en themas. De site wordt constant beveiligd en alle mogelijke hackers of spammers houden we buiten de deur. Met het niet updaten van de site, onstaat de grootste kwetsbaarheid voor hacken. Verder ontvangt u met een lidmaatschap bij SircleLite 30 minuten gratis ondersteuning per maand (t.w.v. 42,50 euro).
Denk hierbij aan kleine aanpassingen, tweaks of technische ondersteuning.

Ik heb zelf al een hosting provider, kan ik niet gewoon blijven waar ik zit?

Het is zeker mogelijk om te blijven, echter kan SircleCreative dan niet de beste snelheid en veiligheid garanderen voor de nieuwe website.

Bij het bouwen van de nieuwe website zorgt SircleCreative voor een soepele en snelle IT verhuizing. Hiervoor hoeft u niks te doen.

Wat gebeurt er als ik niet kies voor SircleLite?

Op het moment dat u niet kiest voor SircleLite kan er veel mis gaan. Ik geef hieronder een aantal belangrijke voorbeelden:

– De website wordt niet ge-update wat kan leiden tot een tragere website, falende plugins en uiteindelijk een daling in de vindbaarheid bij Google.

– Op de website zijn veel geinstalleerde onderdelen die snel verouderen, zoals plugins, themes etc. Als deze niet op tijd worden ge-update, dan raakt de website snel kwetsbaarder voor hackers. Dit is de #1 reden dat websites worden gehackt.

– Er zijn geen backups of herstel momenten wanneer de website wordt gehacked. Hierbij ligt het risico dat je dan alle content, pagina’s, de gehele site structuur en de Google ranking kwijt raakt. Ook ontvangt u geen rapport per kwartaal van onder andere de Google statistieken.

– U heeft geen vast aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken met betrekking tot aanpassingen, updates en/of andere issues. Daarvoor moet u dan bij uw host terecht, die veelal in het Engels via de mail of chat beschikbaar zijn tegenwoordig. Dit kan een zeer frustrerend proces zijn.

Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van SircleLite?

Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van SircleLite. Dit verloopt volledig kosteloos.

Als ik niet gebruik maak van de support time. Kan ik die dan meenemen naar de volgende maand?

Nee dat kan niet. De tijd is gebonden per maand en komt dan ook te vervallen als er geen gebruik van wordt gemaakt.

Wat gebeurt er als ik over de tijd heen ga van het inbegrepen support time?

We proberen altijd de updates zo snel mogelijk uit te voeren zodat verdere kosten worden bespaard. Zijn er toch meer uren nodig voor de werkzaamheden dan wordt er eerst overlegd en een begroting gemaakt van de geschatte uren met het uurtarief van 85,- euro.

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.