Animatie

Proffesioneel en speels

De kracht van

Animatie

Bij SircleCreative zijn we gespecialiseerd in het creëren van boeiende en meeslepende geanimeerde inhoud. Of u nu op zoek bent naar een korte film, een commercial of een uitleg video, wij hebben de vaardigheden en expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons team van getalenteerde grafische designers en animators zijn bedreven om visueel dynamische animaties te maken die een kort verhaal vertellen. We behandelen elk aspect van het animatie proces met creativiteit en aandacht voor detail. 

Krachtig

2D animatie

2D-animatie omvat het maken van met de hand getekende of door de computer gegenereerde afbeeldingen en deze vervolgens snel achter elkaar weergeven om de illusie van beweging te creëren. 2D-animatie wordt vaak gebruikt voor traditionele animatie, zoals tekenfilms of anime.

Speels

3D animatie

3D-animatie omvat het maken van driedimensionale modellen of personages en deze vervolgens animeren met behulp van computersoftware. 3D-animatie wordt vaak gebruikt voor meer realistische of realistisch ogende projecten, zoals speelfilms of videogames.

Dynamisch

Motion graphics

Motion graphics is een type animatie waarbij grafische elementen worden gemaakt en vervolgens worden geanimeerd om visuele interesse te wekken. Bewegende beelden worden vaak gebruikt voor zaken als titelreeksen, uitlegvideo’s of visuele effecten in live-actiefilms.
waarom
SircleCreative
N

Expertise & ervaring

Ons team heeft de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om animaties van hoge kwaliteit te maken die aan de behoeften van de klant voldoen en hun verwachtingen overtreffen.
N

Creativiteit

Wij bedenken creatieve en innovatieve ideeën waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden.
N

Efficiënt en snel

Wij zijn in staat de projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.
N

Maatwerk

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en om een oplossing op maat te creëren die aan hun unieke eisen voldoen.
N

Investering

Wij bieden scherpe prijzen en een hoog investeringsrendement, waardoor de animaties een goede waarde voor onze klanten opleveren.
Dit is onze

Werkwijze

h

1. Preproductie planning

Tijdens deze fase ontwikkelt de project manager het concept en het verhaal voor de animatie, maakt hij/zij een script en storyboard en worden de personages en omgeving geschetst.

2. Productie

Tijdens de productiefase maakt de animator de daadwerkelijke animatie, waarbij de afbeeldingen met de hand worden getekend of door de computer worden gegenereerd, dialogen of geluidseffecten worden opgenomen en eventuele speciale effecten worden gecreëerd.

3. Postproductie

In de post productiefase zal de animator de animatie bewerken en polijsten, muziek, geluidseffecten en eventuele voice-overs toevoegen. De animator kan ook extra effecten creëren of de animatie oppoetsen met behulp van software.

4. Oplevering

Zodra de animatie en de besproken feedbackrondes zijn voltooid, levert de project manager het eindproduct aan de klant en wordt de distributie eventueel begeleidt.

Impressie

Projecten

Wat is een stamceltransplantatie 1/3

In het ziekenhuis 2/3

Hoe gaat het verder thuis 3/3

Klaar voor de volgende stap?
Plan vandaag een gesprek

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.