Fotografie

A picture is worth a thousand words

Visual

Storytelling

Verhalen vertellen is een essentieel onderdeel van goede fotografie. Of je nu een evenement, een project of een commerciële campagne vastlegt, de foto’s moeten een verhaal vertellen dat het publiek aanspreekt en inspireert. Met het gebruik van compositie, belichting en andere technische elementen creëren we een verhaal dat de kijker naar binnen trekt en een blijvende indruk achterlaat. 

Online & Offline

Commerciële fotografie

Deze stijl omvat het maken van foto’s voor gebruik in reclame- en marketingmateriaal. We werken vaak aan campagnes voor klanten in verschillende branches waarbij we een specifieke look of een specifiek concept vastleggen.

Doelgerichte

Productfotografie

Deze stijl omvat het maken van foto’s van producten voor gebruik in online of gedrukte catalogi, e-commerce sites of reclamemateriaal. Bij productfotografen richten we ons op het vastleggen van de details en kenmerken van de producten.

Dynamische

Evenementenfotografie

Deze stijl omvat het maken van foto’s op evenementen zoals outdoor (sport) events, feesten, concerten en conferenties. Hierbij moeten we vaak snel en efficiënt kunnen werken om de belangrijkste momenten van het evenement vast te leggen.

waarom
SircleCreative
N

Expertise & ervaring

Bij SircleCreative hebben we de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om foto’s van hoge kwaliteit te maken die voldoen aan de behoeften van de klant.
N

Creativiteit

Wij bedenken creatieve en innovatieve ideeën waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden.
N

Efficiënt en snel

Wij zijn in staat de projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.
N

Aanpassing vermogen

Wij zijn bereid nauw samen te werken met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en om een oplossing op maat te creëren die aan hun unieke eisen voldoen.
N

Dynamic shooter

Wij zijn in staat om een fotografie productie te combineren met een video shoot. Hierdoor krijgen de beelden overlap en creëert het extra herkenning in de marketing strategie.

Dit is onze

Werkwijze

h

1. Pre-planning

De behoeften en doelen van de klant worden besproken, locaties worden verkent en de shoot wordt geplant, inclusief het bepalen van de belichting en compositie.

2. Productie

Tijdens de productiefase maakt de fotograaf de eigenlijke foto’s. Dit kan het opzetten van verlichting en het poseren van het onderwerp (de onderwerpen) inhouden, evenals het maken van spontane foto’s.

3. Postproductie

In de post productiefase zal de fotograaf de foto’s bewerken en polijsten, de belichting en kleurbalans corrigeren en indien nodig retoucheren.

4. Oplevering

Zodra de foto’s compleet zijn, levert de fotograaf het eindproduct aan de klant in het overeengekomen formaat (zoals digitale bestanden of afdrukken).

Impressie

Projecten

Klaar voor de volgende stap?
Plan vandaag een gesprek

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.