Videografie

Visual Storytelling

Visual
Storytelling
Storytelling vormt de kern van videografie. Of je nu een film, een commercial of een bedrijfsvideo maakt, je doel moet zijn om je publiek erbij te betrekken en je boodschap op een krachtige en meeslepende manier over te brengen. Ons team van ervaren videografen is bedreven in het maken van visuele verhalen die de essentie van uw merk, product of evenement vastleggen. Van preproductieplanning tot postproductiemontage, we werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen en een video te maken die een blijvende indruk achterlaat.

Shortmovies

Branded content

Branded content is een vorm van adverteren die storytelling gebruikt om een merk of product te promoten. Een branded video kan een boeiend verhaal vertellen over een bedrijf of product, met als doel de kijker te boeien en te inspireren.

Aftermovie

Event coverage

Hierbij maken we verslag van evenementen zoals sport, conferenties, concerten of productlanceringen. De videograaf kan verschillende technieken gebruiken, zoals interviews, B-roll-beelden en time-lapse-fotografie, om een visueel verslag van de gebeurtenis te maken dat een meeslepend verhaal vertelt.
Dynamische

Social & webvideo's

Hierbij worden korte, deelbare video’s gemaakt voor sociale mediaplatforms en/of websites . Deze video’s kunnen worden gebruikt om een merk, product of evenement te promoten, of om het publiek erbij te betrekken en te entertainen.

waarom
SircleCreative
N

Expertise & ervaring

Bij SircleCreative hebben we de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om dynamische video producties  te maken die voldoen aan de behoeften van de klant.

N

Creativiteit

Wij bedenken creatieve en innovatieve ideeën waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden.
N

Efficiënt en snel

Wij zijn in staat de projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.
N

Maatwerk

Wij zijn bereid nauw samen te werken met onze klanten om hun specifieke behoeften en doelen te begrijpen en om een oplossing op maat te creëren die aan hun unieke eisen voldoen.

N

Dynamic shooter

Wij zijn in staat om de videoproducties te combineren met fotografie. Hierdoor krijgen de beelden overlap en creëert het extra herkenning in de marketing strategie.

Dit is onze

Werkwijze

h

1. Preproductie planning

Het concept en het verhaal voor de video wordt hier ontwikkelt. Wij maken een script en storyboard en met daarbijhorende personages en settings.

2. Productie

Tijdens de productiefase filmt de videograaf de video, waarbij camera’s en belichting kunnen worden opgesteld. Hierin wordt strak het script gevolgd of er wordt speels & creatief ingespeeld op de situatie in het moment.

3. Postproductie

In de postproductiefase zal de videograaf de video bewerken en polijsten, muziek, geluidseffecten en eventuele voice-overs toevoegen. De videograaf kan ook extra effecten creëren of de video oppoetsen met behulp van softwaretools. Hierin zit verreweg de meeste tijd.

4. Oplevering

Zodra de video en de afgesproken feedback rondes zijn voltooid, leveren we het eindproduct op voor distributie in alle gewenste formaten.
Impressie

Projecten

Instructievideo

Klant: Booking & Mapiq

Intro & Outro

Commercial 

Klant: VLOTO

Bedrijfsfilm

Mini-docu

Trailer 

Aftermovie

Product video

Klaar voor de volgende stap?
Plan vandaag een gesprek

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.