Webdesign

Van creatief idee naar een droom website

imac-left

Handcrafted

Website op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van mooie en functionele websites waarmee onze klanten online opvallen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige brochuresite of een complex e-commerceplatform, wij hebben de expertise en ervaring om uw visie tot leven te brengen. 

N

Conversie gericht

Het doel van een conversiegericht webdesign is om een ​​gebruikerservaring te creëren die naadloos en intuïtief is, met als uiteindelijk doel de bezoeker een gewenste actie te laten ondernemen, zoals het invullen van een formulier, het kopen van een product of het abonneren op bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

N

Visueel aantrekkelijk

Wij hebben een sterke focus op het visuele aspect. Tegenwoordig worden websites meer gescand dan gelezen. Daarom is sterke visuele content in onze optiek erg van belang.

Brochure

Nieuw website design

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website vanaf het begin, hetzij vanuit een vooraf ontworpen sjabloon of vanuit een aangepast ontwerp. Het webontwerpproces kan planning, wireframing, ontwerp, ontwikkeling en testen omvatten.

E-com

E-commerce platform

Het ontwerpen en ontwikkelen van een online winkel of e-commerceplatform waarmee een klant producten of diensten online kan verkopen. Dit kunnen functies zijn zoals een winkelwagentje, betalingsgateway-integratie en tools voor orderbeheer.

Redesign

Herontwerp website

Dit product omvat het bijwerken en verbeteren van een bestaande website om deze gebruiksvriendelijker, visueel aantrekkelijker of functioneler te maken. Het herontwerpproces kan planning, ontwerp, ontwikkeling en testen omvatten.

waarom

SircleCreative

N

Expertise & ervaren

Wij hebben de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om websites van hoge kwaliteit te maken die voldoen aan de behoeften van de klant en hun verwachtingen overtreffen.

N

Creatief

Wij zijn goed in het bedenken van creatieve en innovatieve ideeën waarmee onze klanten online opvallen.

N

Snel & vakkundig

We hebben bewezen de projecten af te ronden binnen de bepaalde budgetten en deadlines.

N

Totaaloplossing

Met de verschillende afdelingen kunnen we een passende totaal oplossing bieden met visuele content en unieke branding.

N

Investering

Wij bieden concurrerende prijzen en een hoog investeringsrendement, waardoor uw nieuwe website op korte termijn zal bijdragen aan de groei van uw bedrijf.

Dit is onze

Werkwijze

h

1. Pre-planning

De behoeften en doelen worden besproken, bestaand merkmateriaal wordt beoordeeld en begint met het plannen van de lay-out en het ontwerp van de site. Dit kan het maken van een wireframe of mockup inhouden om de structuur en inhoud van de site te visualiseren.

2. Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase maakt de webdesigner het visuele ontwerp van de site, inclusief de lay-out, het kleurenschema en de typografie. De ontwerper kan eventeel meerdere ontwerp concepten maken waaruit de klant kan kiezen.

3. Ontwikkeling

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint de webdesigner met het bouwen van de daadwerkelijke website. Dit kan het coderen van de HTML, CSS en JavaScript inhouden, evenals het integreren van alle noodzakelijke functies of functionaliteit.

4. Testen en lanceren

Zodra de website klaar is, wordt de website uitvoerig getest op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat deze volledig functioneel en gebruiksvriendelijk is. Dan wordt in samenspraak met de klant de website gelanceerd.

5. Onderhoud

Nadat de website is gelanceerd, raden we aan om doorlopende ondersteuning en onderhoud te kiezen om ervoor te zorgen dat de site up-to-date en veilig blijft. Bekijk hier ons hosting & onderhoudprogramma (SircleCare).

Laatste

Projecten

imac-front

Ombouw specialist van bus naar camper

www.unboundvans.com

imac-front

Specialist in gravel, race, en MTB bikes

www.hibikecenter.nl

imac-front

Koffiebar en platform voor zelfontwikkeling

www.dezelfspot.nl

imac-front

Een praktijk voor hoogwaardige diagnostiek 

www.breinwerkers.nl

imac-front

Financieel-economisch journalist en auteur 

www.roeljanssen.nl

imac-front

Outdoor therapie voor jongeren

www.outdoortherapie.com

Automatisering

Tijd is kostbaar en we begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om tijd te verspillen aan overbodige taken. Gelukkig biedt automatisering de oplossing. Bij SircleCreative helpen we u slimmer te werken en meer tijd terug te krijgen door middel van onze automatiseringsservice. Laat ons uw klantinformatie, voorraad en meer beheren op één veilig en gebruiksvriendelijk platform. Met onze digitale oplossingen kunt u zich concentreren op de groei van uw bedrijf, terwijl wij de rest regelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw gegevensbeheer en boekingsprocessen kunnen stroomlijnen.

Partners

Klaar voor de volgende stap?

Plan vandaag een gesprek

SircleFast

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
This field is for validation purposes and should be left unchanged.